Trouwlocatie

UNIASTATE: EEN BIJZONDERE TROUWLOCATIE MET EEN HISTORISCHE TOUCH!

Uniastate en de Tsjerke (kerk) van Bears zijn voor de gemeente Leeuwarden een officiële trouwlocatie. Deze plek biedt mogelijkheden om uw huwelijk op een bijzonder feestelijke manier te laten voltrekken. “Gewoon” stijlvol, maar ook is er de mogelijkheid dat onze gastheren en -dames u en uw gasten ontvangen in historisch kostuum. Passend bij de middeleeuwse omgeving!

Uniastate is ook een ideale plek waar fraaie trouwfoto’s kunnen worden gemaakt. Dé locatie voor prachtige herinneringen. Op een zonnige dag de frisse geur van het landschap, het rustieke decor, de weidse uitzichten, de stilte… of de huwelijksvoltrekking in een prachtig middeleeuws kerkje,met een intieme sfeer.Kortom alles is aanwezig om deze dag tot één van uw mooiste te maken.
De standaardkosten voor een huwelijksvoltrekking zijn € 200,-, dit is excl. kosten van de gemeente Leeuwarden en eventuele cateringskosten en andere extra kosten).

U kunt in ondertrouw gaan in uw eigen gemeente en het huwelijk laten voltrekken op Uniastate (gemeente Leeuwarden).

Voor een oriënterend bekijken of een informerend gesprek kunt u contact opnemen met de beheerder/contactpersoon. Tel. 058-2519263 of via de mail: uniastatebears@gmail.com