U bent hier: » Gastenboek

Gastenboek

Wat onze gasten zeggen:
Frans Huijskes  
"Ik ben bezig met een stamboom van de familie huijskes en gerelateerde families. Bent u ook familie? Met vriendelijke groet, Frans"

Henk Elgers  
"Afgelopen zomer bezocht ik het pompoenfestival op Uniastate wat een prachtige entourage! Complimenten! Henk"

Friso van Dooren  
"Geacht Stichtingsbestuur, Hierbij willen mijn vrouw Ans en ik u nogmaals hartelijk danken voor de hartelijke ontvangst en gezellige dauwtrapwandeling in Jellum - Bears met alle spannende verhalen en toelichting. Het was hartverwarmend om te ervaren dat er 66 jaar na dato nog zoveel belangstelling was voor het verhaal van de evacu├ęs die na een maandenlange zwerftocht vanuit Noord-Brabant en veel ontberingen onderweg, uiteindelijk in Jellum zijn terecht gekomen waar ze zeer goed werden ontvangen. Nogmaals onze hartelijk dank, Ans en Friso van Dooren"

p. van gunst  
"Dag mevr. Buijgers, Leuk weer iets van u te horen. En dat u onze website in de gaten houd. Over uw familie weet ik niet meer dan u. Wel is het zo dat boven in de poort alles heringericht is. Kom vooral nog eens langs, H. Groeten Pieter van Gunst beheerder."

truus huijskes  
"Mijn achternaam BUIJGERS prijkt met wapen op de Poarte van de Uniastate. Maar stam ik af van deze illustere familie? Het is me nog niet gelukt dit aan te tonen. Wie weet hier meer van? Alle informatie is welkom. l.huijskes@kpnplanet.nl"

Steun Uniastate

meer informatie >

Onze sponsors

meer informatie >

Agenda


Expositie Vilt Art Marianne Scarpa

5 juni tot 31 juli 2021

Expositie schilderijen van Melda Wibawa

3 aug t/m 31 oktober

Alle agendapunten >
Stichting "Tsjerke en Uniastate Bears"
Tsjerkepaad 3 | 9025 BM Bears
Route >
Telefoon 058-251 92 63
uniastatebears@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

april t/m september:
dinsdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur
maandags gesloten

oktober t/m maart op afspraak

ENTREE
Wij vragen geen entreegelden van u, maar stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs! Daarvoor staat een 'vogelhuisje' op onze ontvangstbali in de kerk.

Twitter logo   Volg ons op Twitter

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling