U bent hier: »
»

Expositie Ine van der Horn

Vanaf 1 juni is er in de kerk een expositie te zien van Ine van der Horn, beeldend kunstenaar uit Utrecht, maakt (delen) van menselijke figuren in leer. Soms wordt dit basismateriaal gecombineerd met andere materialen, zoals glas, textiel, metaal of hout.
 
De presentatie in het kerkje van Bears bestaat uit drie grote groepswerken (Wachters, Herinneringen en Geboorte) en een aantal losse werken die samengevoegd worden en één geheel gaan vormen. Deze expositie is daarmee uniek en eenmalig. 

De bezoeker aan het kerkje wordt door het werk meegenomen in een verhaal, het verhaal dat het werk openbaart.  Voor eenieder is daarmee het verhaal uniek en waar.
 
Het werk functioneert als het ware als een spiegel waarin ieder in het werk kan zien wat hij of zij wil zien. De werken van Ine verbeelden de dieper gelegen lagen van de mens. Het werk laat de toeschouwer nadenken over zichzelf en roept vragen op. Hoe sta jezelf in het leven? En in de maatschappij?
 
Het enthousiasme, de passie en openheid van Ine maken dat de toeschouwer geboeid wordt door het verhaal achter elk werk. Ze wil ook graag het verhaal van de toeschouwer horen en vertaalt dat verhaal door naar het kunstwerk dat men zojuist ervaren heeft.
 
Door deze ontmoetingen en verhalen ontstaan ideeën voor nieuwe werken.

Ine van der Horn, geboren in Hengelo (ov) in 1961, heeft haar opleiding gevolgd aan de kunstacademie (AKI) in Enschede en is afgestudeerd in 1987.


 

naar de agenda »

Steun Uniastate

meer informatie >

Onze sponsors

meer informatie >

Agenda


Expositie Ine van der Horn

2 juni 2020

Wandeling naar Jonker Sicke Jellum gaat ivm nieuwe coronaregels niet door

5 september

Expositie Vilt Art Marianne Scarpa

1 april tot 1 juli 2021

Alle agendapunten >
Stichting "Tsjerke en Uniastate Bears"
Tsjerkepaad 3 | 9025 BM Bears
Route >
Telefoon 058-251 92 63
uniastatebears@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

april t/m september:
dinsdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur
maandags gesloten

oktober t/m maart op afspraak

ENTREE
Wij vragen geen entreegelden van u, maar stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs! Daarvoor staat een 'vogelhuisje' op onze ontvangstbali in de kerk.

Twitter logo   Volg ons op Twitter

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling