U bent hier: » ALGEMEEN »

Privacy Policy

Privacyverklaring Stichting Tsjerke en Uniastate Bears
 
Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.
 
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.
 
Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears
Tsjerkepaad 3, 9025 BM Bears
 
Het gebruik van persoonsgegevens door Stichting Tsjerke en Uniastate Bears
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.
 
Persoonsgegevens
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum en –plaats
  • Geslacht
  • Inhoud van communicatie
  • IP-adres 
 
Doeleinden
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:
  • Het onderhouden van contact;
  • Een goede en efficiënte dienstverlening;
  • Beheer van het cliëntenbestand;
  • Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;
  • Het bieden van begeleiding bij huwelijksvoltrekking;
  • Het verzorgen van onderwijs en trainingsactiviteiten;
  • Verbetering van de dienstverlening;
  • Facturering;
  • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
  • Marketing;
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • Het kunnen aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en informatie op de website (zie ook de tekst onder het kopje profilering); 
Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u, dan wel te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld fiscale verplichtingen met betrekking tot de vrijwilligersvergoedingen.
 
Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Stichting Tsjerke en Uniastate Bears hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:
 
Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
De bescherming van haar financiële belangen;
De verbetering van haar diensten;
Beveiliging en het beheer van haar systemen; 
Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.
 
Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan Stichting Tsjerke en Uniastate Bears persoonsgegevens uitwisselen. Stichting Tsjerke en Uniastate Bears kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.
 
Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Stichting Tsjerke en Uniastate Bears aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Stichting Tsjerke en Uniastate Bears zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.
 
Doorgifte van uw gegevens buiten de EER
Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.
 
Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken.
 
Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat Stichting Tsjerke en Uniastate Bears zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.
 
Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Stichting Tsjerke en Uniastate Bears passende beveiligingsmaatregelen genomen.  
 
Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.
 
Uw rechten
U heeft het recht om Stichting Tsjerke en Uniastate Bears een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.
 
Ook kunt u Stichting Tsjerke en Uniastate Bears verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.
 
Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:
 
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears
Tsjerkepaad 3, 9025 BM Bears
Telefoon: 058 251 9263
Email: uniastatebears@gmail.com
 
Om misbruik van deze rechten te voorkomen vragen wij u, bij indiening van uw verzoek u te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet dan niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto onleesbaar te maken. U kunt hier bijvoorbeeld de ‘KopieID’ app voor gebruiken.
 
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Tsjerke en Uniastate Bears, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.
 
Stichting Tsjerke en Uniastate Bears kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

Steun Uniastate

meer informatie >

Onze sponsors

meer informatie >

Agenda


Damast Weversgilde

1 juli t/m 30 september

Franeker Akkoord met Koper ensemble (zang)

Zondag 23 september

Alle agendapunten >
Stichting "Tsjerke en Uniastate Bears"
Tsjerkepaad 3 | 9025 BM Bears
Route >
Telefoon 058-251 92 63
uniastatebears@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

april t/m september:
dinsdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur
maandags gesloten

oktober t/m maart op afspraak

ENTREE
- Volwassenen € vrijwillige bijdrage
- Kinderen € 0,-
  Wij streven ernaar iedere maand
  een activiteit te organiseren.
- Groepen liefst alleen op afspraak

Twitter logo   Volg ons op Twitter

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling