U bent hier: »
»

VerhalenAvond

Zowel in de kerk als in de luchtsspiegeling of poarte kunt u genieten van 3 verhalenvertellers met prachtige verhalen.
Kerk open vanaf 19.30 uur

Vorig jaar was er een bijzonder geslaagde verhalenavond in de Tsjerke en Uniastate in Bears. Een mooie, mystieke sfeer rond de verlichte kerk, poarte en luchtspiegeling droeg eraan bij dat zo’n kleine 100 bezoekers hebben kunnen genieten van prachtige verhalen en anekdotes.
Ook dit jaar worden er in heel Fryslân op vrijdagavond 15 november weer spannende verhalen voorgedragen, van huiskamers tot podia en in kerken. Ruim 150 locaties met bijna 200 vertellers! 
Mede dankzij het grote succes van vorig jaar heeft het bestuur van de St. Tsjerke & Uniastate Bears besloten de kerk en de luchtspiegeling weer open te stellen voor de verhalenavond.
De mooi verlichte kerk en de luchtspiegeling zullen weer het decor vormen waarin vertellers elk hun verhaal voor het voetlicht gaan brengen. Waarover het zal gaan verklappen wij u nog niet maar dat het bijzonder zal zijn is wel zeker.
Vanaf 19.30 uur is er de inloop in de kerk en de eerste verhalenronde zal tegen 20.00 uur gaan beginnen. Er zijn drie vertellers die elk op een eigen plek in de kerk en mogelijk in de luchtspiegeling hun verhaal aan u gaan vertellen. Vervolgens is er na elk verhaal een pauze waarin je door kunt schuiven naar de volgende verteller en zal er ook tijd zijn voor een kopje koffie of thee dan wel en drankje. Aan het eind van de avond heb je dan kunnen genieten van elk individueel en bijzondere voordracht.
Elk verhaal zal ca 20 a 30 minuten duren en na afloop van het laatste verhaal kunnen we nog even nazitten om met een drankje de verhalen te laten bezinken.
Wij hopen dat deze verhalenavond even bijzonder zal zijn als vorig jaar en wij nodigen iedereen dan ook van harte uit op 15 november te komen luisteren en genieten in de Mariakerk in Bears. De toegang is geheel gratis.
Bestuur Tsjerke & Uniastate Bears.
 

naar de agenda »

Steun Uniastate

meer informatie >

Onze sponsors

meer informatie >

Agenda


VerhalenAvond

15 november 2019 20.00 uur

Alle agendapunten >
Stichting "Tsjerke en Uniastate Bears"
Tsjerkepaad 3 | 9025 BM Bears
Route >
Telefoon 058-251 92 63
uniastatebears@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

april t/m september:
dinsdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur
maandags gesloten

oktober t/m maart op afspraak

ENTREE
Wij vragen geen entreegelden van u, maar stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs! Daarvoor staat een 'vogelhuisje' op onze ontvangstbali in de kerk.

Twitter logo   Volg ons op Twitter

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling